O Βαγγέλης Γερμανός στην Καλαμάτα για μια μοναδική εμφάνιση στο πιο αρτίστικο στέκι της πόλης! στην Bassaviola

 

Κρουαζιέρα στην Καλαμάτα!O Βαγγέλης Γερμανός
 για μια μοναδική εμφάνιση στο πιο αρτίστικο στέκι της πόλης!
Bassaviola
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019


Ο αειθαλής τραγουδοποιός μας ταξίδευσε και με την κιθάρα και την φωνή
 του ακουγοντας και σιγοτρογουδώντας τραγούδια
 οπως τον κυπουρό, Κρουαζιέρα, Απόκληρος, Μπανιέρα,
Δραπέτης, Γόησσα,ρεμπέτικα & Rock.

Εδώ θα δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση

 

Εδώ τα δείτε τα live videos

Ο Βαγγέλη Γερμανός στην ΚαλαμάταΣήμερα το βράδυ ο αειθαλής τραγουδοποιόςΒαγγέλης Γερμανός θα μας ταξιδεψει στις ρότες των τραγουδιών του με την κιθάρα και την φωνή του..θα ακούσουμε:Κηπουρός, Κρουαζιέρα, Απόκληρος, Μπανιέρα, Δραπέτης, Γόησσα….και τόσα άλλα αγαπημένα..Σάββατο 7 ΔεκεμβρίουΚρουαζιέρα στην Καλαμάτα!O Βαγγέλης Γερμανός για μια μοναδική εμφάνιση στο πιο αρτίστικο στέκι της πόλης!BASSAVIOLAΠαπαζογλου 29, 24100 ΚαλαμάταΣάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. – 1 π.μ.Οπερατέρ:Φώτης ΚουτρουμπήςOperater: Fotis KoutroumpisΦωτογραφία:Φώτης ΚουτρουμπήςPhotography by fotis KoutroumpisΠαραγωγή:kalamatatv.grProduction: kalamatatv

Gepostet von Fotis Koutroubis am Samstag, 7. Dezember 2019

 

Ο Βαγγέλη Γερμανός στην ΚαλαμάταΣήμερα το βράδυ ο αειθαλής τραγουδοποιόςΒαγγέλης Γερμανός θα μας ταξιδεψει στις ρότες των τραγουδιών του με την κιθάρα και την φωνή του..θα ακούσουμε:Κηπουρός, Κρουαζιέρα, Απόκληρος, Μπανιέρα, Δραπέτης, Γόησσα….και τόσα άλλα αγαπημένα..Σάββατο 7 ΔεκεμβρίουΚρουαζιέρα στην Καλαμάτα!O Βαγγέλης Γερμανός για μια μοναδική εμφάνιση στο πιο αρτίστικο στέκι της πόλης!BASSAVIOLAΠαπαζογλου 29, 24100 ΚαλαμάταΣάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. – 1 π.μ.Οπερατέρ:Φώτης ΚουτρουμπήςOperater: Fotis KoutroumpisΦωτογραφία:Φώτης ΚουτρουμπήςPhotography by fotis KoutroumpisΠαραγωγή:kalamatatv.grProduction: kalamatatv

Gepostet von Fotis Koutroubis am Samstag, 7. Dezember 2019

 

Εδώ θα δείτε την συνεντευξη του κ.Βαγγέλη Γερμανού στον Φώτη Κουτρουμπή και το kalamatatv.gr

Ο Βαγγέλη Γερμανός στην ΚαλαμάταΣήμερα το βράδυ ο αειθαλής τραγουδοποιόςΒαγγέλης Γερμανός θα μας ταξιδεψει στις ρότες των τραγουδιών του με την κιθάρα και την φωνή του..BASSAVIOLAΠαπαζογλου 29, 24100 ΚαλαμάταΣήμερα στις 9 μ.μ. – 1 π.μ.Σάββατο 7 ΔεκεμβρίουΚρουαζιέρα στην Καλαμάτα!O Βαγγέλης Γερμανός για μια μοναδική εμφάνιση στο πιο αρτίστικο στέκι της πόλης!Ο αειθαλής τραγουδοποιός μας ταξιδεύει στις ρότες των τραγουδιών του με την κιθάρα και την φωνή του..Κηπουρός, Κρουαζιέρα, Απόκληρος, Μπανιέρα, Δραπέτης, Γόησσα….και τόσα άλλα αγαπημένα..

Gepostet von Fotis Koutroubis am Samstag, 7. Dezember 2019

 

 

Toν φίλο Βαγγέλη Γερμανό το γνώρισα στην Κυπαρισσία το 1999 τότε που ο Δήμος Κυπαρισσία διοργάνωσε το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 1999  με μεγάλες συναυλίες και καλούς μουσικούς και πολλά θεατρικά σχήματα π.χ Λουκιανός Κηλαϊδόνης,Βαγγέλης Βερμανός,Λάκης Παππάς.Μelos Brass κ.λ.π.

Aπο αυτή τη σελίδα θέλω να ευχαριστήσω τον ηχολήπτη κ.Χρήστο Κουτσαϊμάνη για την συνεργασία μας σε ολο το Πολιτιστικό Καλοκαίρι.

Επίσης  μεγάλη ηταν η προσφορά του φίλου κ.Γιώργου Σαμπαζιώτη 

ηταν καμεραμαν, ηχολήπτης, οργανωτής για λογαριασμό του Δήμου Κυπαρισσίας.

Τέλος τον δήμαρχο  Κυπαρισσία κ. Ηλία  Τσίγκανο

Την αντιδήμαρχο κ. Πηνιώ Κερερέ-Βασιλοπούλου

και την προεδρο του Μ.Ε.Σ.Κ κ. Σόνια Τουρκολιά

και μαέστρο της Φιλαρμονικης  κ.  Κωσταντινο Κτενά.

 

 

 

Βιογραφία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Μετά το Γυμνάσιο, μετέβη στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδασε στο Τμήμα Μαθηματικών του ΑΠΘ για ένα χρόνο και τον επόμενο πήρε μεταγραφή για την Αθήνα όπου συνέχισε τις σπουδές του. Παράλληλα, σπούδασε κιθάρα και θεωρητικά. Ξεκίνησε την καριέρα του στο τραγούδι το 1980 με το συγκρότημα του Διονύση Σαββόπουλου.

Τον επόμενο χρόνο εξέδωσε τον πρώτο δίσκο του με τίτλο Τα μπαράκια ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το 1982 εξέδωσε το δεύτερό δίσκο του με τίτλο Ερωτικό κούρδισμα απ’ τον οποίο ακούστηκε περισσότερο το τραγούδι «Κρουαζιέρα», το 1984 το δίσκο Βραχυκύκλωμα, το 1985 το δίσκο Χάδια και χαστούκια και το 1994 το δίσκο Ασκήσεις.

Εκτός από το τραγούδι, έχει εμφανιστεί σε σίριαλ, όπως τον Κόκκινο Κύκλο και σε κινηματογραφικές ταινίες.[1]

Το 2014 ήταν κριτής στον παιδικό μουσικό διαγωνισμό The Music School Greece.

 

Δισκογραφία

  • 1981 – Τα Μπαράκια
  • 1982 – Ερωτικό Κούρδισμα
  • 1984 – Βραχυκύκλωμα
  • 1985 – Χάδια Καί Χαστούκια
  • 1986 – Ζωντανή Περιπέτεια
  • 1987 – Ερωτόλογα
  • 1989 – Γιούπι – Για
  • 1992 – Ο Τροβαδούρος Σου
  • 1994 – Ασκήσεις
  • 2000 – Ελεύθερος Χρόνος (cd single)
  • 2000 – Ελεύθερος Χρόνος
  • 2001 – Εφ’ όλης της ύλης
  • 2005 – Το Μαγικό Νησί
  • 2008 – Καμικάζι
  • 2013 – Τα Bluzάκια
  • 2014 – Καλοκαίρι Στην Αμοργό (Και Άλλες Ιστορίες) (με πολλούς ακόμα)
  • Πηγή:Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

 

Παραγωγή kalamatatv.gr

Φωτογραφία-Οπερατέρ:Φώτης Κουτρουμπής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.